In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat al “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet dos centres escolars per explicar el projecte de la cultura emprenedora a l’escola. I en concret, l’acte de lliurament del número d’identificació fiscal. Per part del col.legi Lestonnac han vingut en representació de les cooperatives en Gerard, l’Hector, la Sara i la Martina, i la seva tutora, la Carme Massó. I del Centre d’Estudis Mollet, han vingut en representació de la cooperativa, la Chloé, en Mario i la Valentina i la seva tutora, la Patrícia González. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

La Valentina del Centre d’Estudis Mollet ens ha explicat què és una cooperativa i n’ha destacat que “és una cosa bona pels socis i també per l’ONG que rebrà els seus beneficis”.  I que també “hem tingut en compte la sostenibilitat i el reciclatge”.

En Gerard i la Martina del Col·legi Lestonnac ens han explicat que a l’aula “hem escollit el nom de la cooperativa i hem començat a pensar productes que es pugun vendre”. També hem escollit per votació “el president, secretari i tresorer”.

La Sara i Hector, també del centre educatiu Lestonnac “han explicat que el nom l’han escollit en anglès perquè ens agrada més i té relació amb manualitats”.

Les dues tutores, la Carme i la Patrícia, “coincideixen que aquest projecte ajuda a l’alumnat a treballar els valors, el treball cooperatiu i els dona un aprenentatge significatiu”.

Per 8è any consecutiu, EMFO segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès, a través del programa de Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona.

En total, en el projecte hi participaran uns 258 alumnes i es crearan 9 cooperatives.  El passat dimarts 3 de desembre es va realitzar l’acte de lliurament del CIF on hi va assistir la regidora de Promoció Econòmica, Encarna Ortiz.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇