In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en José Antonio Carús, l’Alia El Hammouti i la Fatiha Khouya, tots tres veïns de Plana Lledó, un dels barris de la ciutat de Mollet on hi ha més atur. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Per en José Antonio “anar a EMFO m’ha servit d’experiència” perquè “després de treballar molts anys, en quedar-me a l’atur, vaig adonar-me que ha canviat la forma de buscar treball”. En els cursos que ha participat son el d’informàtica i el de competències. L’equip de professionals d’EMFO “ens ajuden a posar-nos les piles per buscar feina”. En José Antonio busca feina d’impremta.

La Fatiha ens ha explicat que “em vaig apuntar a EMFO per buscar treball perquè les amigues m’ho van recomenar”. En el curs de Reforç de Comunicació “he millorat l’idioma i crec que m’ajudarà a trobar feina”.  També “he après a buscar feina per internet i a preparar-nos per afrontar una entrevista”. En aquests moments “busco feina del que surti”.

L’Alia El Hammouti està buscant feina “i he realitzat diferents cursos amb l’equip d’EMFO per millorar l’escriptura, la capacitat de comunicació, a buscar feina amb ordinador i a detectar les meves competències” sempre “amb l’objectiu de trobar una feina”. L’Alia busca una “oportunitat laboral per començar a treballar”.

Aquestes formacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i el Ministeri de treball i Seguretat Social.

Tota persona en situació d’atur o que busqui una millora de la feina actual, es pot adreçar a EMFO.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇