In: Comunicació, General

Per explicar com és un procés de recerca de feina per a persones en situació d’atur o que volen millorar l’actual, han col·laborat amb Ràdio Mollet la Raquel Sánchez i en Robert Soler. Pots escoltar el programa sencer aquí.

Per la Raquel “buscar feina després de 20 anys ha canviat perquè abans lliuraves el currículum en paper” i ara “necessites conèixer les teves competències i tenir el suport d’un tècnic m’ha ajudat molt”. Segons ha explicat la Raquel “ha estat la meva decisió arriscar i canviar d’empresa, i com que no era el que buscava estic a l’atur”. Va decidir a adreçar-se a EMFO “per una amiga que li va recomanar que hi anés perquè m’ajudéssin a buscar una feina adaptada al que estic buscant”. I la veritat “no em pensava que tindria un professional per a mi sol, pensava que totes les accions serien grupals”. Actualment “estic buscant feina d’administrativa comptable” però “com que també m’agrada l’educació infantil, amb el suport de l’equip d’EMFO estem mirant si ho puc compatibilitzar tot”.

En Robert ha explicat que “vaig decidir anar a EMFO pels cursos de formació de recursos humans ja que no m’agrada estar parat”. A l’empresa on treballava “seleccionava perfils molt concrets i volia ampliar coneixements”. En el seu cas “vaig arribar a un acord amb l’empresa per plegar i dedicar-me més a la família i a la formació”. A més a més de formar-me “estic buscant feina per això estic a l’Ubicat, on amb el suport de l’equip tècnic estic guanyant confiança perquè estar a l’atur és una situació complicada”. Després de 20 anys “veus que la clau del currículum avui en dia és conèixer les teves competències”. I ha afegit “ja coneixia EMFO quan treballava i necessitava candidats per cobrir vacants”.

El Programa Ubicat està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇