In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat la Joana, la Silvia i l’Ana per explicar-nos la seva participació a l’espai de recerca de feina. Un espai físic on es donen totes les eines als usuaris perquè trobin feina en un món molt digitalitzat. Escolta el programa sencer aquí.

La Silvia està buscant activament feina d’administrativa i “ja coneixia EMFO perquè hi havia fet cursos”. En el seu cas “m’hi vaig adreçar per buscar feina i em van explicar que existia aquest espai on exclusivament es busca feina durant 4 hores, dos dies a la setmana”. Els avantatges d’assistir a aquest espai és  que “tens dos orientadors laborals que t’assessoren sobre com i on buscar feina i que no et distreus, ja que a casa no hi dediques tanta estona”. Per la Silvia “és molt interessant perquè t’ensenyen altres portals d’internet per buscar feina“. Durant les hores que estàs a l’espai “revises el currículum, t’apuntes a ofertes de feina, aclareixes dubtes…”.

L’Ana fa un any que hi va participar. També “coneixia EMFO perquè hi vaig fer un curs de formació per treballar d’auxiliar de geriatria”. Fa un any “vaig decidir tornar-hi per buscar feina i també em van oferir poder participar en aquest espai”. Durant un mes “vaig anar-hi dos cops per setmana i em va anar molt bé perquè em van trucar per fer diferents entrevistes i una la vaig passar amb èxit i estic treballant”.  L’Ana recomana “tenir el currículum ben fet i actualitzat amb el suport de l’equip d’EMFO i insistir en la recerca”. Actualment “porto un any treballant al mateix lloc, en una residència”.

La Joana ha col·laborat via telefònica, just abans d’entrar en una entrevista de feina. Actualment està a l’atur “i em van recomanar que m’apuntés a l’espai de recerca de feina”. La Joana cerca feina de tècnic d’atenció sociosanitari “perquè tinc experiència laboral i formació especialitzada”. Des de l’espai de recerca de feina “m’han orientat sobre com enfocar i preparar l’entrevista de feina; és un espai molt proper”. 

L’Espai de Recerca de Feina està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇