In: Comunicació, General

Aquesta setmana a Ràdio Mollet ens han acompanyat la Margarita, la Monica, Maria Belén i l’Esther i hem connectat telefònicament amb la Neus Espuis, formadora del mòdul Tècniques de recepció i comunicació,  per explicar-nos perquè van decidir formar-se i la seva experiència com a alumnat o com a formadora. Escolta el programa sencer aquí.

La Margarita està realitzant el curs de Gestió integral de RRHH i “m’hi vaig apuntar perquè vaig veure que en els últims anys s’està demanant molt aquest perfil” i a més, “tinc experiència en aquest àmbit”. Aquest curs “va més enllà del que enteníem per RRHH de contractes i nòmines” i això “és el que em va fer decidir apuntar-m’hi”. Durant tot el curs, “vaig tenir molt suport per part de l’equip d’EMFO”. Per la Margarita “reciclar-se i invertir en formació és necessari”.

La Monica està realitzant el mateix curs i “n’havia realitzat un altre d’aministració”. Aquest curs “és molt complet i et prepara per buscar feina“. La Monica ha expressat que “estic molt contenta perquè sé que trobaré feina ja que el curs anterior em va ajudar a trobar-ne també”.

La Maria Belén té la titulació d’administrativa però “havia treballat en altres àmbits menys en aquest sector”. Es va trobar que “volia tornar a treballar d’administrativa però em trobava fora de mercat”. Des d’EMFO “em van aconsellar realitzar aquest curs d’Activitats administratives en la relació amb el client i estic molt contenta de fer-lo”. I té clar que “vull treballar d’administrativa i en atenció al client”.

L’Esther Cuixat es va quedar a l’atur i no tenia cap titulació. Ara “estic cursant el curs d’Activitats administratives en la relació amb el client” perquè “vaig pensar que necessitava formar-me i aquest curs s’adaptava al que volia” i “m’acosta a les feines que vull”. Té clar que “si em torno a quedar a l’atur, reprendré de nou el curs ja que tinc el primer mòdul aprovat”.

La Neus Esquis està impartint un dels mòduls del curs d’Activitats administratives en la relació amb el client. Per la Neus “és molt important formar-se i reciclar-se perquè avui en dia és bàsic ja que el món és molt canviant” i “hem de preparar l’alumnat pel món laboral, però també els hem d’orientar sobre el que necessita l’empresa”. L’èxit d’aquests curs és que “et preparen a nivell tècnic però també et donen la professionalitat que demanda l’empresa”. Fa uns 10 anys que “imparteixo cursos adreçats a persones desocupades però també dono formació a empreses, una combinació ideal per transmetre els coneixements actualitzats a l’alumnat.”

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇