In: Comunicació, Emprenedoria, General

Per explicar-nos les properes sessions previstes a l’espai MolletHub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ens han acompanyat la Mireia i en Xavier, usuaris del centre i participants a les accions formatives, i la Myriam Massó,  experta en estratègia digital i especialitzada en Facebook i Instagram Ads que ha impartit una sessió sobre com realitzar anuncis a Facebook i a Instagram. Escolta el programa sencer aquí i totes les accions formatives previstes aquí.

En Xavier ha explicat que és il·lustrador i “anava una mica perdut perquè pensava que quanta més gent em veigués millor” però des del MolletHub “em van guiar perquè tenia la idea de negoci molt oberta i anava perdut”. Em van assessorar “per tal que busqués un públic directe i no vulgués arribar a tothom”. En Xavier ha realitzat la formació d’ecommerce i de Facebook i Instragram Ads i “a partir d’ara estic cercant el meu client per poder enfocar la meva venda”. En el seu cas “els buscaré a Instagram  i a Tik Tok”.

La Mireia té la seva pròpia idea de disseny. En el seu cas “vaig entrar al MolletHub per oferir-los explicar la meva experiència i em van informar dels cursos previstos”. En concret vaig anar “a la xerrada de Pislow i de la blogger Naima Barcelona”. Des del MolletHub “em van orientar perquè pots saber molt de la teva professió però no saps com muntar l’empresa”. Per la Mireia “és molt important reciclar-se, estar al dia de les noves tecnologies i per treure idees per aplicar al propi negoci”. A nivell formatiu “estic realitzant el curs de formador de formadors online”. En concret, de la formació sobre Facebook i Instagram, va comentar que “em va sobtar com a través de Facebook puc segmentar tant el meu públic”.

I la Myriam Massó, experta en comunicació i estratègia digital, ha impartit una formació “per treure suc al Facebook i l’Instagram Ads”. Aquesta formació ha tingut molt èxit “i hi haurà una segona edició”. El seu objectiu és que “marxéssin de la formació amb tres o quatre eines que puguéssin fer servir immediatament”. En primer lloc “com trobar el teu client potencial a les xarxes socials, ja que si vols arribar a tothom, no trobaràs a ningú”. Per la Myriam “si tens un producte fantàstic però no el saps vendre, no ho aconseguiràs. De del Mollethub et donen aquestes eines per aprendre a vendre el que tu ets, el que fas, el que vols vendre…”.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇