In: Comunicació, General

S’oferiran una formació online i assessorament individualitzat per fomentar l’e-commerce. El canal de Youtube MollteHub TV resol cada dia dubtes a empreses i ciutadania.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, ha dissenyat un Pla de suport a comerços i professionals de la ciutat per a gestionar en un curt espai de temps  la captació de clients i oferir productes i serveis online, i si s’escau la seva entrega a domicili.

La primera acció que es durà a terme consisteix en dues fases. En primer lloc, s’oferirà una formació grupal de ‘Gestió de la presència digital per a captar clients i oferir productes i serveis online’ Aquesta es realitzarà el dimecres 22 d’abril en directe a través del canal de Youtube del MolletHub (MolletHub TV) en tres sessions diferents. Les franges horàries en què s’oferirà el curs el dimecres 22 d’abril són: a les 11h del matí, a les 15h del migdia i a les 18h de la tarda.

El contingut del curs és el següent:

  1. Opcions i plataformes per a poder oferir els meus productes i serveis online
  2. Opcions de presència online a través dels diferents canals: web, xarxes socials, etc.
  3. Estratègia de màrqueting i comunicació online per a captar clients i poder oferir els meus productes i serveis online
  4. Estratègies d’optimització logística

Un cop realitzat el curs, en la segona fase de l’acció, s’oferirà assessorament individual a cada participant per posar en pràctica els continguts en el seu negoci. Aquest assessorament consisteix en treballar els següents plans:

  • Vull vendre per internet. Què he de fer?

Si tens un negoci presencial i estàs pensant en també vendre online o Si vols vendre el teu coneixement i serveis a través d’internet, t’ajudem a passar a la pràctica. Anàlisi de les opcions estratègiques per a vendre per internet centrada en el teu negoci.

  • Estratègia de captació de contactes

T’ajudem a definir l’estratègia de captació de contactes. Com fer-ho sense inversió de diners i partint de zero.

  • Estratègia de comunicació i màrqueting digital

T’ajudem a definir la teva estratègia de presència i màrqueting digital.

Les inscripcions es podran realitzar a través de:

– la pàgina web dels serveis municipals d’ocupació (https://emfo.com/formacio-per-a-empreses/)
– enviant un correu electrònic a info@emfo.cat

– enviant un missatge a  Instragram @MolletHubInnova

 

CANAL DE YOUTUBE MOLLETHUB

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, va crear el canal de Youtube: MolletHub TV. En aquesta plataforma s’ofereixen continguts en temps real i permet un diàleg directe amb els usuaris connectats a través del xat del canal.

En el context de l’emergència sanitària actual, s’està utilitzant la plataforma MolletHub TV per a informar i resoldre dubtes sobre les diferents mesures econòmiques i socials que van establint les diferents administracions. Les connexions en directe es realitzen cada dia de les 11:00 a les 11:30h i es poden plantejar dubtes a través del xat directe. Aquest servei s’adreça a comerços, persones emprenedores, autònoms, empreses i ciutadania en general. El vídeo de la sessió queda publicat a MolletHubTV a disposició de tothom qui el vulgui consultar.

Aquest mateix canal s’utilitza habitualment per retransmetre en directe les formacions i conferències que es duen a terme presencialment a l’espai de l’Ajuntament de Mollet del Vallès del MolletHub. El vídeos resultants van alimentant els e-continguts sobre innovació, emprenedoria i competitivitat empresarial de MolletHub.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇