In: Comunicació, General

S’oferiran assessorament grupal online i assessorament individualitzat per preparar el retorn a l’activitat.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, ha dissenyat un Pla de suport a autònoms, comerços, pimes, professionals i emprenedors de la ciutat per a donar-los suport en el retorn a l’activitat.

En la primera fase del pla, es duran a terme dues accions. En primer lloc, s’oferirà un assessorament grupal online on s’explicaran les mesures i es resoldran dubtes en directe. També es recolliran necessitats dels diferents sectors d’activitat. Aquesta sessió online es realitzarà dilluns 4 de maig a les 11h en directe a través del canal de Youtube del MolletHub (MolletHub TV).

Al mateix temps, s’oferirà accés a partners estratègics amb els que es pactaran paquets de serveis gratuïts o amb condicions especials, com ara descomptes per a garantir les mesures de seguretat i higiene en el treball (EPIs, senyalització a l’espai de treball, desinfecció de locals, etc. ).

Paral·lelament, en una segona fase, s’oferiran dos plans d’acció. Segons les necessitats que es detectin en cada autònom, comerç, pime, professional i emprenedor de forma individual, se’ls oferirà de forma personalitzada la possibilitat de realitzar un pla d’acció o un altre.

El primer pla consisteix en un assessorament individual en concret per a cada autònom, comerç, pime, professional i emprenedor per adequar cada negoci i espai a les noves mesures que s’han d’aplicar per garantir l’inici de l’activitat.

En el segon pla de rendibilitat econòmica màxima en el retorn a l’activitat per fases, ajudarem a cada professional a buscar solucions per a poder rendibilitzar al màxim el seu negoci i espai segons les seves condicions tot complint la normativa. Aquest pla inclou diferents accions de màrqueting per a cada fase de retorn a l’activitat i de desconfinament.

 

CANAL DE YOUTUBE MOLLETHUB

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, va crear el canal de Youtube: MolletHub TV. En aquesta plataforma s’ofereixen continguts en temps real i permet un diàleg directe amb els usuaris connectats a través del xat del canal.

En el context de l’emergència sanitària actual, s’està utilitzant la plataforma MolletHub TV per a informar i resoldre dubtes sobre les diferents mesures econòmiques i socials que van establint les diferents administracions. Les connexions en directe es realitzen cada dia de les 11:00 a les 11:30h i es poden plantejar dubtes a través del xat directe. Aquest servei s’adreça a comerços, persones emprenedores, autònoms, empreses i ciutadania en general. El vídeo de la sessió queda publicat a MolletHubTV a disposició de tothom qui el vulgui consultar.

Aquest mateix canal s’utilitza habitualment per retransmetre en directe les formacions i conferències que es duen a terme presencialment a l’espai de l’Ajuntament de Mollet del Vallès del MolletHub. El vídeos resultants van alimentant els e-continguts sobre innovació, emprenedoria i competitivitat empresarial de MolletHub.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇