In: Comunicació, General

Durant aquest mes de maig, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de Mollet Hub ofereix a emprenedors i emprenedores, petites empreses, comerços, professionals i autònoms i autònomes noves formacions online en directe a través del seu canal de Youtube MolletHub TV. Aquesta acció forma part del paquet de mesures de reactivació econòmica i de suport al teixit comercial de la ciutat.

La nova proposta formativa neix de les necessitats i demandes recollides el passat 23 d’abril amb la formació Gestió de la presència digital per a captar clients i oferir productes i serveis online.

L’objectiu és donar resposta a aquells emprenedors i emprenedors, professionals, autònoms i autònomes, empreses i comerços que demanen formacions amb continguts temàtics més concrets per continuar amb la transformació digital. També se n’han programat per continuar fomentant l’autoocupació i l’emprenedoria.

Les formacions estan agrupades en diferents àmbits i són les següents:
Eines per a crear el teu site web
 Shopify (2 sessions)
 WordPress (2 sessions)

Marketing digital
 Captació de clients a través de les xarxes socials
 Taller pràctic SEO
 Taller pràctic SEM
 Creació de la teva campanya a Facebook i a Instagram (3 sessions)
 Taller marketplace Amazon
 Taller marketplace Etsy

Autoocupació i emprenedoria
 La idea de negoci. Validació del model de negoci
 Tràmits, obligacions i deures per a poder iniciar un negoci
 Com cedir un negoci o continuar-ne un que ja existeix
 Estratègies de definició de preus
 Fiscalitat bàsica per a emprenedors (impostos)

Altres formacions de l’àmbit econòmic:
 Fiscalitat bàsica per emprendre
 Crowdfunding

La durada de les sessions és d’una hora o de dues hores com a màxim. Algunes de les formacions es desenvoluparan en dues o tres sessions. Podeu consultar tota la programació a www.emfo.com

Les inscripcions s’han de fer a través del web https://emfo.com/formacio-per-aempreses/, al correu mollethub@emfo.cat, a Instagram @MolletHubInnova, al telèfon 935705160 o enviant un Whatsapp al 679333158.

Dubtes sobre les mesures econòmiques aprovades per les diferents administracions a causa de la Covid-19
En el context actual estar sempre informat sobre les mesures econòmiques i fiscals que van aprovant les diferents administracions i com aplicar-les és d’ajuda per a autònoms i autònomes, petites empreses, emprenedors i emprenedores i comerços. Amb aquest objectiu, diverses vegades a la setmana, a les 11 del matí, hi ha una sessió en directe on s’actualitza aquesta informació i es resolen els dubtes.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇