In: Comunicació, General

Aquest mes de juny, es reprenen els cursos de formació ocupacional adreçats a persones a l’atur que es van interrompre per l’alerta sanitària. Es realitzarà en format telemàtic.

Degut al context actual, totes les formacions presencials i grupals dels serveis municipals de formació es van interrompre. Al llarg del mes de juny, es reprendran aquests cursos de forma telemàtica.

Si estàs en situació d’atur, vine a EMFO i t’informarem sobre els diferents cursos que oferim; tenim places disponibles. Aquests et preparen per poder treballar en un sector laboral amb altes possibilitats d’inserció i incrementen les possibilitats de trobar feina millorant el teu currículum. A més, ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques en una empresa per posar en pràctica els coneixements adquirits. Les formacions que oferim son:

  • Activitats administratives en relació al client

Aprèn a realitzar gestions administratives, introduir dades i textos, gestionar arxius, utilitzar una llengua estrangera i manejar aplicacions informàtiques.

  • Gestió comercial vendes

Treballa a les millors empreses com a Gestor de Punt de Venda. Aprèn totes les claus per la gestió econòmico-financera i la gestió de la força de vendes!

  • Gestió de Recursos Humans (RRHH)

Prepara’t per a poder gestionar recursos humans o relacions laborals en una una petita o  mitjana empresa, a gestionar nòmines, entre altres tasques.

  • Activitats Auxiliars de Comerç

Sortiràs preparat per convertir-te en un autèntic professional del sector, i sabràs preparar el punt de venda, preparar comandes, l’ús de carretons i atendre i informar als clients.

  • Anglès comercial

Aprendràs a resoldre de forma correcta i fluida situacions d’atenció al client en llengua anglesa, tant a nivell de comprensió i expressió oral com escrita.

Consulta totes les formacions a https://emfo.com/formacio-per-a-persones-en-situacio-datur/

Més informació i inscripcions al 935705160, Whatsapp 679333158 o info@emfo.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇