In: Comunicació, General

Us presentem una nova edició del programa de ràdio ‘Enfoca’t’ on parlarem dels diferents serveis iniciats durant aquest període tant excepcional provocat per la Covid-19.

En aquest programa hem parlat de la resiliència i la gestió emocional en la recerca de feina. Per parlar sobre aquesta competència i la càpsula formativa que es va oferir per treballar-la, ens han acompanyat la Carmen i l’Ana Isabel, totes dues usuàries d’EMFO perquè ens expliquin perquè van decidir participar en aquesta formació i en concret, quines eines utilitzen per gestionar la incertesa en les situacions complexes.

Els voleu escoltar? Cliqueu aquí!

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇