In: Comunicació, General

Us presentem una nova edició del programa de ràdio ‘Enfoca’t’ on parlarem dels diferents serveis iniciats durant aquest període tant excepcional provocat per la Covid-19.

En aquest programa hem parlat dels serveis d’assessorament i de les formacions que ofereix el MolletHub per donar suport en la transformació digital dels negocis. Per parlar sobre com poden reconvertir-se els negocis i la seva digitalització, ens han acompanyat la Ruth, d’Escuin Toys i la Montserrat, de El graner de l’àvia, que emprendrà un nou negoci, MonVeg. Totes dues son usuàries de Mollet Hub i ens han explicat a quines formacions han participat per tal de digitalitzar els seus negocis o bé el suport que han rebut per part de l’equip del MolletHub per crear un nou negoci i què han canviat en la seva forma de gestionar-los per adaptar-se a situacions complexes com la provocada per la Covid-19.

Els voleu escoltar? Cliqueu aquí!

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇