In: Comunicació, General

Des de l’inici de l’estat d’Alarma s’han atès més de 2.250 persones emprenedores i empreses. I s’han ofert més de 25 formacions en línea.

Degut a la creixent necessitat de suport i d’assessorament per part d’ambdós col·lectius en aquest període tant excepcional, durant el qual va incrementar la demanda sobre: com gestionar la presència digital dels negocis; com vendre serveis i o productes online; com retornar a l’activitat durant la desescalada o també, consultes sobre com crear o reinventar un negoci, l’Ajuntament de Mollet ha decidit crear un espai web específic i de referència per aquests col·lectius. I a més, aquesta recull tota la informació actualitzada adreçada a professionals, empreses, comerços, autònoms i a persones emprenedores per donar resposta a aquestes necessitats presents i futures.

L’enllaç a la nova pàgina web és www.mollethub.cat

Aquesta pàgina web és web responsive, és a dir, s’adapta a tots els dispositius des d’on es visualitzi.

A més, ofereix diferents eines de contacte amb l’equip del MolletHub, tant presencials com telemàtiques, per adaptar-se a les necessitats de cada empresa o persona emprenedora. També facilita informació sobre els diferents plans d’acció que donen resposta a moltes de les necessitats del teixit empresarial i productiu del territori que s’han evidenciat durant l’emergència sanitària i que ha ocasionat una crisi econòmica i de demanda.

Per facilitar la presència digital dels negocis durant aquest període, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha ofert més d’una trentena de formacions en línia a través del canal de Youtube de MolletHub TV on han participat més de 350 persones i s’han registrat prop de 2.000 visualitzacions.

Perfil de linkedin

Degut a l’especialització dels serveis i dels continguts del MolletHub adreçats a empreses i emprenedors, també s’ha creat el perfil de Linkedin d’empresa: MolletHub Innova (https://www.linkedin.com/company/mollethub-innova).

L’objectiu és teixir una xarxa de professionals entorn el MolletHub i fomentar el networking i les sinergies entre tots els contactes de la plataforma. A més, també serà un espai per fer difusió de totes les accions i informacions adreçades a aquests col·lectius.

MolletHub, és l’espai de l’Ajuntament de Mollet del Vallès on es promou la innovació, la creativitat, la formació i el networking per aconseguir un impacte en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet del Vallès.

És un ecosistema on els emprenedors i les empreses treballen junts, col·laboren i formen una comunitat.

També és un espai de col·laboració entre l’administració pública i l’empresa privada per capacitar a les persones emprenedores per tal que puguin tirar endavant noves idees.

Per incentivar-ho, s’ofereixen la formació, les eines, el suport i l’orientació per part d’un equip professional.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇