In: Comunicació, General

Us presentem una nova edició del programa de ràdio ‘Enfoca’t’ on parlarem dels diferents serveis iniciats durant aquest període tant excepcional provocat per la Covid-19.

En aquest programa hem parlat del servei Reempresa, un servei ofert pel Punt Atenció de Reempresa ubicat al MolletHub. Aquest consisteix en donar continuïtat a negocis en funcionament i que volen tancar per jubilació o per altres motius. Per parlar sobre aquest servei ens ha acompanyat en José Luis Casanova.

En José Luis ens explica que volia muntar el seu propi negoci. Però des del MolletHub li van explicar el servei de Reempresa i està esperant la capitalització de l’atur per poder gestionar el seu propi bar.

Els voleu escoltar? Cliqueu aquí!

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇