In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles de Ràdio Mollet. En aquest parlarem de la importància de realitzar les pràctiques en empreses. Aquest és un període en el qual l’alumnat posa en pràctica els coneixements adquirits i l’empresa té l’oportunitat de conèixer com treballa l’alumnat en un entorn laboral.

Ens expliquen la seva experiència dues empreses ubicades a Mollet del Vallès. Per una banda, la llibreria L’Illa, de la mà del seu gerent, Carlos Peña; i el Decathlon, amb un dels responsables de RRHH de la botiga de Mollet, en David González.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇