In: Comunicació, General
Des de l’Ajuntament de Mollet, a través del Mollet Hub i en col·laboració amb NiuEduca i Coded People, us convidem a la xerrada telemàtica sobre “Com utilitzar els videojocs per aprendre a programar”
Aquesta sessió s’emetrà en directe a través del canal de Youtube MolletHubTV dimecres 25 de novembre de 17 a 18h. La sessió no requereix inscripció prèvia i hi pot assistir tothom a qui li interessi. I si teniu alguna pregunta que us interessa fer, la podeu enviar a info@mollethub.cat o les podreu escriure en els comentaris del xat de la mateixa sessió.
 
Respecte les dues empreses col·laboradores que condueixen la sessió formativa, comentar-vos que NiuEduca és una empresa d’innovació educativa especialitzada en tecnologia, creativitat i creixement personal. I Coded People és una empresa focalitzada en ensenyar la programació d’aplicacions informàtiques, d’una forma lúdica, divertida, competitiva i social. 
Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇