In: Comunicació, Emprenedoria

Des de l’Ajuntament de Mollet, a través del Mollet Hub, us informem que les persones autònomes que van fer el registre per demanar l’ajut  pels efectes econòmics de la COVID-19, començaran a rebre la prestació entre desembre i gener.

Les prestacions, que corresponen a un import fix de 2.000 euros, seran otorgades a aquells professionals autònoms que van omplir el formulari d’inscripció en les dates fixades per la Generalitat de Catalunya.

Per qualsevol dubte que es pugui tenir, us podeu posar en contacte amb MolletHub:

Podeu enviar un correu a Info@mollethub.cat, un Whatsapp al 679333158  o trucar al 935705160

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇