In: Comunicació, General

Si estàs afectat per un ERTO, en situació d’atur o treballes unes hores a la setmana, l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través d’EMFO iniciarem en breu cursos de formació relacionada amb àmbits d’alta ocupació com els de perfil sociosanitari, disseny web, forestal, administratiu i comerç!

El mes de febrer està previst iniciar els següents cursos:

Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials
Forma’t i aconsegueix un certificat oficial per treballar com a gerocultor o cuidador de persones dependents en institucions.

Activitats administratives relació client
Aprèn a realitzar gestions administratives, introduir dades i textos, gestionar arxius, utilitzar una llengua estrangera i manejar aplicacions informàtiques.

Activitats auxiliars de comerç
Sortiràs preparat per convertir-te en un autèntic professional del sector, i sabràs preparar el punt de venda, preparar comandes, l’ús de carretons i atendre i informar als clients.

Activitats Auxiliar de Conservació Millora Forest
Estaràs preparat per treballar com a peó forestal o per a explotacions forestals i empreses de tractaments silvícoles, en jardineria…

Els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de pràctiques reals en empreses, fet que permet adquirir experiència professional per part de l’alumnat però també, ofereix a l’empresa la possibilitat de veure en acció un possible candidat.

Aprofita aquest any per reinventar-te professionalment! Contacta amb l’equip d’EMFO al telèfon 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o info@emfo.cat i apunta’t a les sessions formatives que tenim preparades per a tu.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇