In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlarem dels plans ocupacionals del programa Treball i formació que té com a objectius formar i inserir a persones de la ciutat de Mollet que porten molt temps en situació d’atur.

Ens expliquen la seva experiència la Maria i la Laura, dues molletanes que portaven molt temps a l’atur i que a través del programa de Treball i formació tenen l’oportunitat de formar-se i aprendre una nova feina, a més de retornar al mercat de treball.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Economia Social i el Fons Social Europeu.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇