In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlarem dels serveis adreçats a les persones emprenedores i en concret, del servei d’assessorament sobre els ajuts adreçats a obrir nous negocis. I també, des del MolletHub, t’informen i t’assessoren sobre les diferents opcions de préstecs i microcrèdits als quals pots accedir i sobre altres serveis com els que ofereixen des de PIMEC per donar suport a la viabilitat de les empreses amb més de 3 anys d’antiguitat.

Ens expliquen la seva experiència com a persones emprenedores, en David Moure que regenta un espai que combina fruiteria i cafeteria Ecoplace i Núria Esmeralda, que ha iniciat un negoci a domicili: servei de perruqueria a domicili (Esmeralda Hair&Beauty Homespa).

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Contacteu amb l’equip del MolletHub al 935705160, Whatsapp 679333158 o info@mollethub.cat