In: Comunicació, General

Aquest mes de febrer han començat a impartir-se dos certificats de professionalitat a Mollet Forma. En concret, els dos cursos que s’han iniciat son: el d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i el curs d’Activitats administratives d’atenció al client.

Si estàs a l’atur, afectat per un ERTO o tens un contracte de poques hores, informa’t dels cursos que pots realitzar aquí. Ara tens l’oportuitat per aprendre una nova professió i obrir-te les portes a noves sortides professionals amb demanda d’ocupació. Totes les sessions presencials es realitzen adoptant totes les mesures de prevenció Covid-19.

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇