In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles d Ràdio Mollet on parlarem dels cursos de formació que et preparen per treballar en feines concretes: els certificats de professionalitat. I de la mà d’Esther Morancho, formadora del curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i Alexandra Sangil, alumna del curs d’Activitats Administratives en la relació  amb el client, coneixerem millor en què consisteixen.

Informa’t aquí de tots els cursos que t’oferim pel 2021. Contacta’ns al Whatsapp 679 333 158, al 935705160 o info@emfo.cat

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇