In: Comunicació, General

La línia Covid de microcrèdits acordada entre l’Ajuntament de Mollet i Microbank s’ha prorrogat fins al 30 de juny de 2021. S’adreça a persones emprenedores i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes de la crisi de la Covid-19. 

El coordinador de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i vicepresident dels Serveis Municipals d’Ocupació (EMFO), Raúl Broto, la gerent dels Serveis Municipals d’ocupació, Nadal Sau, i la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina,  el president de MicroBank, Juan Carlos Gallego, han subscrit la pròrroga al conveni de col·laboració signat el passat mes d’octubre per facilitar la liquiditat a persones emprenedores i microempreses afectades per la crisi provocada per la Covi-19. El conveni subscrit el 2020 incloïa també dues línies més de finançament: projectes empresarials amb caràcter innovador mitjançant microcrèdits i de foment l’autoocupació i l’activitat emprenedora.

En el context de la crisis sanitària, MicroBank va posar a disposició una línia de finançament destinada a persones autònomes i microempreses amb la finalitat d’atendre necessitats derivades de la Covid-19. Aquesta línia compta amb el suport del Fons Europeu d’Inversions.

Cal destacar que el conveni signat l’any passat, inclou com a novetat a nivell comarcal, els Microcrèdits d’Innovació adreçats a microempreses que tinguin un projecte empresarial de caràcter innovador.

El conveni, juntament amb els projectes innovadors, també té com a objectiu potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament promou l’autoocupació

En virtut d’aquesta pròrroga, l’Ajuntament de Mollet del Vallès  promourà la detecció de les necessitats de finançament, i dirigirà a les persones físiques o jurídiques assessorades per l’entitat a MicroBank perquè aquest analitzi, i si s’escau aprovi, les sol·licituds de finançament.

La missió de MolletHub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial.

MicroBank, el banc social participat íntegrament per CaixaBank, completa el compromís de l’entitat amb una manera de fer banca socialment responsable i de generar amb la  seva activitat un impacte positiu en la societat. MicroBank té com a missió contribuir al progrés i al benestar de la societat facilitant finançament a aquells col·lectius i projectes on es generi un impacte social.

Les persones emprenedores i les empreses interessades en obtenir finançament pel seu negoci poden adreçar-se a l’espai MolletHub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès: WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇