In: Comunicació, General

El cicle consta de 8 activitats i està pensat per aportar eines i recursos al teixit empresarial per a fer créixer la seva competitivitat amb la presentació de les últimes tendències en la gestió de la innovació.

Aquesta setmana s’ha iniciat en format telemàtic la primera activitat prevista en el Cicle d’Innovació empresarial organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb Esade Creapolis: el Workshop sobre les Oportunitats de la Indústria 4.0.

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Encarna Ortiz, ha inaugurat el Cicle d’Innovació empresarial “animant a participar i a treure profit de cada acció prevista fins el mes de juliol” ja que “l’Ajuntament de Mollet l’ha organitzat pensant en tot el teixit empresarial de la ciutat, en un moment de pandèmia on tot el suport per ser competitius i créixer és molt important”.

Ortiz ha recordat que “l’Ajuntament de Mollet, des de l’inici de la pandèmia, ha estat al costat de les persones emprenedores i de les empreses a través del MolletHub”. Durant l’últim any “des de l’Ajuntament s’ha reforçat l’atenció a empreses i emprenedors, s’han donat ajuts directes a autònoms, s’ha prorrogat el calendari fiscal, s’han realitzat plans individualitzats de viabilitat, …”.

El responsable de Corporate Venturing a Esade Creapolis, Marc Milian, és qui ha impartit aquesta primera sessió del Workshop d’Oportunitats de la Indústria 4. Milian és enginyer Industrial i MBA per l’IESE, ha passat la major part de la seva carrera professional en el món de la consultoria de gestió internacional (16 anys), tot i combinar aquesta pràctica amb llocs directius rellevants en grans empreses, com Hewlett Packard i Grup Planeta. Des de l’any 2010 ha centrat la seva activitat professional en l’àmbit de l’Open Innovation. I treballa amb corporacions com Suez, Mobile World Capital, Pepsico, Bayer, entre altres.

Les properes activitats previstes son:

  • Ponència: Lideratge innovador(1/06 de 17.30 a 18.30h)
  • Innovació sostenible als polígons d’activitat econòmica i entorns industrials (15/06 de 17.30 a 18.30h)
  • Com col·laborar i gestionar el talent? Taula rodona entre emprenedors i empreses(Workshop de 2 sessions: 29/06 i 6/07 de 17.30 a 19h)

Les empreses interessades a participar d’alguna de les accions e es poden inscriure aquí: https://www.mollethub.cat/creapolis/ I per a més informació, poden contactar amb l’equip del MolletHub a través de: WhatsApp 679333158;  Telèfon 935705160; a/e: info@mollethub.cat

La missió de Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial. http://www.mollethub.cat

Esade Creapolis és el parc empresarial i de coneixement de l’escola de negocis de Esade. Situat al Campus de Esade a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), va ser inaugurat el 2009. Ofereix una gran varietat de serveis orientats a promoure i accelerar la innovació i compta amb una infraestructura física de 20.000 m², on se situen 55 empreses de diversos sectors. Es tracta d’un ecosistema innovador on conviuen grans corporacions, pimes, start-ups i altres agents, i es nodreix directament del coneixement i del talent de l’escola de negocis Esade. https://www.esadecreapolis.com/

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇