In: Comunicació, General

Emprenedors de Mollet participaran compartint la seva experiència a través del MolletHubTV. Les accions s’han programat amb l’objectiu de donar resposta a les demandes i necessitats detectades en els àmbits de la innovació, el màrqueting digital, l’emprenedoria i l’autoocupació, l’economia, finances i finançament.

A partir del 6 d’abril, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, ha començat a oferir la nova programació trimestral d’accions formatives destinades a petites empreses, comerços, autònoms i a persones emprenedores. D’aquestes, que són en format online en directe a través del canal de Youtube MolletHub TV, en destaquen nous formats i nous continguts.

En la nova programació s’incorporen formacions adreçades a empreses de proximitat i a emprenedors amb l’objectiu de donar resposta molt directa a les demandes i necessitats que s’han detectat en els últims mesos.

Per altra banda, s’oferiran sessions sobre experiències emprenedores i TIPS. En aquestes primeres es comptarà amb la participació de persones emprenedores de Mollet que aportaran la seva experiència. Els TIPS seran sessions de 30 minuts, molt àgils, donant consells claus als participants i en temes concrets.

Una altra novetat és que s’oferiran sessions dividides en dues parts, deixant una setmana entremig, per donar temps a tenir un feedback dels participants i poder donar resposta real a les seves necessitats.

Els àmbits formatius on s’engloben els diferents cursos són:

  1. Innovació
  2. Màrqueting digital
  3. Emprenedoria i autoocupació
  4. Economia, finances i finançament

Durant aquest primer mes d’abril s’oferiran les següents formacions:

Data Formació i accions
06/04/2021 Certificat i signatura digital. Com obtenir-lo i utilitzar-lo
07/04/2021 Tràmits per obrir un negoci
08/04/2021 L’omnicanalitat del consumidor actual
13/04/2021 Claus per una comunicació eficaç del meu negoci
14/04/2021 Llei de protecció de dades
15/04/2021 Que és el màrqueting digital i què hem de tenir en compte
20/04/2021 Com tenir una empresa sense començar de zero (Reempresa) EXPERIÈNCIES
21/04/2021 Marques i patents
22/04/2021 Posicionament estratègic de marca
27/04/2021 Linkedin per a emprenedors
28/04/2021 Quant costa un treballador
29/04/2021 Posicionament estratègic de marca 2. EXPERIÈNCIES

Totes les formacions i els continguts que es vagin generant es podran consultar al canal de Youtube MolletHub TV. Per a més informació sobre les sessions informatives, per aportar noves propostes o suggeriments i/o per inscripcions els i les interessades es poden adreçar presencialment al MolletHub (av. Jaume I, 32).

També es poden inscriure o enviar propostes a: mollethub@emfo.cat, Instagram @MolletHubInnova, trucant al telèfon 935705160 o enviant un missatge al Whatsapp 679333158.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇