In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha iniciat 7 cursos semipresencials adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur. En total estan previstos 10 cursos dels que se’n beneficiaran 150 alumnes.

Del total dels 105 alumnes, 93 estan en situació d’atur, 7 estan en ERTO i 5 estan treballant amb contractes de poques hores.

Degut al context actual, els diferents cursos s’ofereixen en modalitat semipresencial. Les sessions més pràctiques es realitzen presencialment. Totes les sessions presencials compleixen les mesures de seguretat aprovades per les autoritats sanitàries en espais tancats, com ara portar la mascareta, ventilació i renovació de l’aire, així com mantenir la distància de seguretat.

Els cursos iniciats son els d’Auxiliar de comerç, Atenció sociosanitària en persones dependents, Activitats administratives en relació al client, Gestió de trucades de teleassistència, Alfabetització informàtica i internet i Activitats auxiliars de conservació i de millora de forest i Confecció i publicació de pàgines web.

Està previst que el mes de maig s’iniciï la formació Competències personals per a l’ocupació i al juny, el curs d’Habilitats de comunicació i la segona edició del certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars de comerç. Cada un d’aquests cursos prepara l’alumnat per treballar en una professió i també els ofereix el màxim de polivalència en el seu dia a dia, ampliant així les seves oportunitats de trobar feina. Un cop finalitzades les formacions, al marge d’haver realitzat pràctiques en empreses, obtindran un certificat de professionalitat que els acredita per treballar en diferents llocs de feina.

Els certificats de professionalitat s’adrecen a persones en situació d’atur, en situació d’ERTO o que estiguin buscant una feina millor a l’actual perquè tenen un contracte d’hores. El perfil de l’alumnat que participa en la formació, son majoritàriament dones (59 dones i 46 homes) d’una mitjana d’edat de 35 anys, de Mollet del Vallès (59 alumnes) i amb nivell formatiu d’estudis obligatoris finalitzats.

La Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries és un programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Consulta les formacions previstes d’iniciar aquí. Per a més informació, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160, info@emfo.cat i Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇