In: Comunicació, General

Us presentem el programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlarem de les formacions per a la millora competencial enfocades a la recerca de feina per persones en situació d’atur o de recerca de millora de feina del barri de Plana Lledó. Escolteu el programa sencer aquí.

Ens han acompanyat a Ràdio Mollet l’Inma i en Mademba per explicar-nos com s’estan preparant per trobar feina d’una forma més autònoma.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. I està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Treball als barris i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇