In: Comunicació, General

Us presentem el programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles de Ràdio Mollet on parlem de com les empreses poden acollir alumnat en pràctiques.

Ens explica la seva experiència acollint alumnat en pràctiques el gerent del comerç Bon Àrea, Francisco Javier Cabrera. I la formadora del curs de Confecció i publicació de pàgines web d’EMFO, Esther Torres, ens explica la importància de poder realitzar pràctiques reals en empreses. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

El programa de Formació ocupacional d’Oferta en Àrees prioritàries (FOAP) està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, regulat per l’ORDRE TSF/179/2020, de 19 d’octubre, de modificació de l’Ordre TSF/170/2018, de 8 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de Programes de Formació Professional per a l’Ocupació adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇