In: Comunicació, General

Aquestes accions formen part del programa d’activitats organitzat per l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’Esade Creapolis. Estan adreçades al teixit empresarial de la ciutat, i es presentaran les últimes tendències en la gestió de la innovació amb l’objectiu de promoure el seu creixement i la competitivitat.

Totesl es sessions son online i es realitzen en horari de tarda. Les accions previstes aquest proper mes de juny seran:

  • Ponència: Lideratge innovador (1/06 de 17.30 a 18.30h)

La innovació i el lideratge són dues cares de la mateixa moneda. No hi ha lideratge sense canvi (no es pot liderar allò que no es mou), i no hi ha innovació sense la tracció del Lideratge. Quines característiques té el lideratge innovador? Com són els equips d’innovació? Com interaccionen amb la resta de l’organització?

  •         NOVA DATA! Innovació sostenible als polígons d’activitat econòmica i entorns industrials (22/06 de 17.30 a 18.30h)

Els Polígons d’Activitat Econòmica i els entorns industrials a la ciutat són un dels grans motors generadors de despleçaments a les ciutats i, per tant, esdevenen uns espais d’elevada acumulació d’emissions d’efecte hivernacle. En la sessió tractarem les principals tendències de la innovació sostenible, així com les aplicacions més innovadores del mercat per guanyar major capil·laritat i cohesió entre els PAEs, la ciutat i tot el teixit productiu industrial. Així mateix, durant aquesta ponència es donarà una visió de l’Agenda 2030 – els Objectius de Desenvolupament Sostenible – i les prioritats des del punt de vista industrial per reduir la petjada ecològica.

No només des del punt de vista dels reptes mediambientals i de transformació social, sinó també des del punt de vista de les oportunitats i avantatges competitives al teixit empresarial derivades de l’alineament amb les agendes globals de la sostenibilitat.

  • Com col·laborar i gestionar el talent? Taula rodona entre emprenedors i empreses(Workshop de 2 sessions: 29/06 i 6/07 de 17.30 a 19h)

En aquesta activitat agruparem especialment a directius/ves de startups i scale ups a l’ámbit de la tecnología, la industria 4.0 i l’economia circular amb les empreses participants per entendre i identificar quines són les fonts de fricció quan s’intenta col·laborar per innovar, per què sorgeixen i com es poden millorar.

Per altra banda, els tallers posaran especial èmfasi a la incorporació de talent en els mecanismes de col·laboració entre startups i corporacions. No es tracta només d’incorporar solucions disruptives, sinó també d’incorporar noves capacitats per ser competitius en els mercats del futur.

Totes les activitats estaran dirigides per ponents vinculats a Esade Creapolis que compten amb una dilatada carrera en l’àmbit de la innovació empresarial, ja sigui des del món empresarial, la consultoria, el món acadèmic o l’àmbit d’agències per a la competitivitat de l’empresa.

Les empreses interessades a participar d’alguna de les accions e es poden inscriure aquí: https://www.mollethub.cat/creapolis/ I per a més informació, poden contactar amb l’equip del MolletHub: WhatsApp 679333158; Telèfon 935705160; a/e: info@mollethub.cat

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇