In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlarem dels serveis adreçats a les persones a l’atur que busquen feina o a les que estan treballant, en situaciño d’ERTO i/o busquen una millor de feina. T’expliquem quins serveis t’oferim segons la teva situació laboral i necessitats. Per qualsevol dubte o consulta ens pots enviar un Whatsapp 679333158, trucar 935705160 o enviar un email a info@emfo.cat

Ens expliquen la seva experiència la Mercedes A. i la Mercedes F., ambdues usuàries del servei d’orientació i de la borsa de treball d’EMFO, del qual en destaquen la professionalitat i l’atenció personalitzada.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇