In: Comunicació, General

Tenint en compte que l’estat d’alarma, provocat per la Covid, ha fet augmentar notablement les vendes online i, en general, les necessitats de digitalització del sectors comercials i de restauració, i davant la certesa que aquesta tendència es consolidarà en el temps, l’Ajuntament de Mollet obre una convocatòria de subvencions per ajudar als sectors afectats a fer la seva transformació cap a la digitalització. Les subvencions es poden sol·licitar des del 28 de maig fins al 30 de juny.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la regulació de la concessió de subvencions a aquells titulars d’establiments comercials i de serveis de Mollet del Vallès, ja siguin autònoms, microempreses o petites empreses, que portin a terme projectes o accions de transformació digital en la seva activitat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Mollet, donarà suport i ajudarà a aquests sectors en la seva transformació en la digitalització, incorporant solucions de sistemes de comunicació, fidelització i venda online, per tal que es puguin adequar per seguir sent competitius i diversificar els seus canals de venda adaptant-se als nous hàbits de demanda.

Podran optar a aquests ajuts els autònoms, microempreses o petites empreses i titulars d’establiments comercials, ja siguin de serveis a les persones o de restauració, ubicats a Mollet del Vallès, que hagin portat a terme projectes  d’accions de transformació digital al llarg del període de 14 de març de 2020 a 31 de març de 2021.

Les subvencions es poden sol·licitar des del 28 de maig fins al 30 de juny.

Per obtenir més informació i sol·licitar les subvencions cal adreçar-se a: https://seuelectronica.molletvalles.cat/index.php?ctrl=ajuts&accio=llista

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇