In: Comunicació, General

Innovar és canviar, adaptar-se, millorar, avançar, escoltar els clients… Des del MolletHub posem al teu abast tot un equip de professionals al teu servei i totes les eines perquè ho puguis aconsguir. Avui us presentem el programa de ràdio ‘Enfoca’t’ de Ràdio Mollet on parlarem dels serveis d’innovació que ofereix el MolletHub a emprenedors i a empreses. Per qualsevol dubte o consulta sobre aquest tema, pots enviar un Whatsapp 679333158, trucar 935705160 o enviar un email a info@mollethub.cat

Ens expliquen la seva experiència la Karina Salazar i la Vanessa Lantigua, ambdues emprenedores i usàries dels serveis d’innovació del MolletHub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇