In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, presenta la borsa de testejadors, una iniciativa pionera a la ciutat que beneficiarà directament a les persones emprenedores de Mollet i també a les empreses que vulguin innovar i desenvolupar nous productes, serveis o models de negoci d’empreses. La participació a la borsa és voluntària i hi pot participar tothom qui vulgui donar la seva opinió de forma anònima.

Els objectius principals de la borsa de testejadors són, d’una banda, fomentar  la col·laboració entre emprenedors, ciutadania i empreses i al mateix temps, ajudar a millorar els productes, serveis o negocis que estan plantejant obrir o oferir els emprenedors. La borsa és gratuïta i garanteix la protecció de dades i l’anonimat de totes les persones inscrits.

En concret, aquesta acció permetrà a empreses i emprenedors demanar l’opinió a persones anònimes sobre els seus productes o serveis abans de crear-los o oferir-los i poder valorar si aquest serà viable o tindrà mercat.

Tothom qui vulgui col·laborar en l’ecosistema innovador i emprenedor de Mollet pot inscriure’s a borsa per fer créixer l’entorn col·laboratiu i participatiu donant la seva opinió sobre les idees que es proposin.

Els inscrits a la borsa podran col·laborar per una banda, com a testejadors responent enquestes que se’ls faran arribar per correu electrònic. I també, podran participar en testejos presencials al MolletHub per poder veure, tocar, provar… els productes o serveis que plantegi l’empresa o l’emprenedor.

Per formar part de la borsa de testejadors, cal inscriure’s a través de la web de MolletHub , adreçar-se al MolletHub (Av. Jaume, I 32 de Mollet), enviar un correu a info@mollethub.cat, trucar al 935705160 o enviar un missatge al Whatsapp 679333158.

MolletHub, és l’espai de l’Ajuntament de Mollet del Vallès que té com a missió la dinamització dels autònoms, emprenedors i pimes, i des d’on es promou la innovació, la creativitat, la formació i el networking per aconseguir un impacte en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet del Vallès. És un ecosistema on els emprenedors i les empreses treballen junts, col·laboren i formen una comunitat. Per incentivar-ho, s’ofereixen les eines, el suport i l’orientació per part d’un equip professional.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇