In: Atur, Comunicació, General

La novetat d´aquest campanya és que la tramitació serà telemàtica i per això l’Ajuntament posa a disposició de les famílies, un telèfon d´ajuda i sessions de suport presencial amb la col·laboració d´EMFO. El termini per a la presentació de les noves sol·licituds dels ajuts de menjador i llibres començarà el proper 19 de juny fins el proper 2 de juliol. 

En concret, les famílies poden trucar al 93 571 95 15 en horari de 15.30 h a 21.00 h del 7 de juny al 2 de juliol. Per assistir a les sessions de suport amb l’equip d’EMFO, és necessari demanar cita prèvia al número de telèfon citat.

Des d’EMFO es realitzaran les següents sessions prèvia inscripció a l’Ajuntament de Molle al telèfon esmentat:

17/06   9:30 a 10:30 i 16:30 a 17:30 Renovació d’ajuts
22/06   9:30 a 10:30 i 11:30 a 12:30 Noves sol.licituts
28/04   9:30 a 10:30
29/06   9:30 a 10:30

Per aquest curs escolar, també com a novetat, el procediment de sol·licitud dels ajuts es farà en dues modalitats diferents:

Renovació de sol·licituds pels infants que tenen atorgat l´ajut en el curs actual

El dilluns 7 de juny es van enviar els formularis de sol·licitud amb les dades ja emplenades  per correu electrònic als e-mails de les famílies. Cada família haurà un correu electrònic amb un formulari per cada fill/a que té atorgat actualment l’ajut. Només s’hauran de revisar les dades, validar i signar un per un cada formulari de sol·licitud. No caldrà que es presentin cap document a l’Ajuntament.

Noves sol·licituds

Entre d’altres casos, per famílies que han d’afegir algun altre fill/a que no tingui ajut atorgat en aquest curs actual, pels infants que començaran  P3,  o infants que no van demanar l’any passat o que van demanar però no se’ls va atorgar, etc.

En aquests casos, s’ha de presentar la sol·licitud del 19 de juny al 2 de juliol, de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://seuelectronica.molletvalles.cat/eseu/web/guest/tramits/-/asset_publisher/dIm4/content/ajut-de-menjador-escolar-i-o-llibres, o excepcionalment, si no disposen dels mitjans per tramitar-ho telemàticament, podran demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (93 571 95 05) per fer-ho presencialment.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇