In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlarem de les formacions a les persones en situació d’atur majors de 30 anys. Ens expliquen la seva experiència la Susana i la Soledad, totes dues alumnes del curs d’Organització i Gestió de Magatzem, impartit en el marc d’aquest projecte. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇