In: Comunicació, General

Els cursos estan 100% subvencionats i son molt pràctics, per posar en joc totes les competències transversals a millorar o assolir.

Si estàs afectat per un ERTO, en situació d’atur o treballes unes hores a la setmana, els cursos que s’inicien aquest mes de juny t’interessen. Des de l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, tenim previst iniciar dos cursos:

  • Activitats auxiliars en conservació i millora de forests. Aquest curs et prepara per treballar com a peó forestal, peó en explotacions forestals, peó en empreses de tractaments silvícoles, aplicador de nivell bàsic de plaguicides d’us fitosanitari, jardineria
  • Habilitats de comunicació. Vols millorar les teves habilitats comunicatives? En aquesta formació continua et proporcionem coneixements i habilitats per a millorar la teva comunicació i la teva forma d’expressar-te a nivell verbal i escrit.
  • Activitats administratives relació client. Aprèn a realitzar gestions administratives, introduir dades i textos, gestionar arxius, utilitzar una llengua estrangera i manejar aplicacions informàtiques.

Els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de pràctiques reals en empreses, fet que permet adquirir experiència professional per part de l’alumnat però també, ofereix a l’empresa la possibilitat de veure en acció un possible candidat

Aprofita per reinventar-te professionalment! Contacta amb l’equip d’EMFO al telèfon 93 570 51 60, Whatsapp 679333158 o info@emfo.cat i apunta’t a les sessions formatives que tenim preparades per a tu.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇