In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a l'”Enfoca’t” de Ràdio Mollet, hem parlat de les formacions en competències transversals: formacions complementàries transversals per a millorar les competències i habilitats dels alumnes en aquestes competències comunes als diferents contextos professionals. Un exemple n’és el curs que està previst iniciar-se el 29 de juny: Habilitats de comunicació. Per explicar la seva experiència com a alumnes de les formacions transversals ens han acompanyat la Betty i la Margarita que han realitzat el curs de Competències per a l’ocupació i d’Alfabetització digital respectivament. Escolteu el programa sencer aquí.

El programa de Formació ocupacional d’Oferta en Àrees prioritàries (FOAP) està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, regulat per l’ORDRE TSF/179/2020, de 19 d’octubre, de modificació de l’Ordre TSF/170/2018, de 8 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de Programes de Formació Professional per a l’Ocupació adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇