In: Comunicació, General

 

Mollet Vallès ha registrat aquest mes de juny un total de 3.381 persones aturades, que representa un 15,3 % menys que el juny de l’any anterior. Es tracta d’una reducció que està per sobre el percentatge de la comarca.
Pel que fa la variació mensual, Mollet ha reduït el nombre d’aturats en un 7,7 %, respecte el passat mes de maig 282 persones han trobat feina.

Segons Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, “les dades d’atur que hem conegut avui són una grandíssima noticia, 282 persones han trobat feina. Espero que la tendencia de creació d’ocupació que es va iniciar ja fa uns mesos, continui consolidant-se a la ciutat. Com a govern municipal continuarem esmerçant els nostres esforços per a facilitar que així sigui”.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇