In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem parlat de les formacions online previstes a través del canal de Youtube de MolletHub TV, però també de les noves sessions grupals presencials. Aquestes sessions son una acció complementària a l’assessorament individual i personalitzat que s’ofereix a les persones emprenedores.

Una de les formacions previstes aquesta setmana la impartirà Antonio Ruizba, director de l’Institut de vídeomarketing i expert en generació de continguts digitals. I avui ens ha acompanyat a Ràdio Mollet per explicar-nos què és el posicionament de marca i perquè és important la generació de continguts.

Escolta el programa sencer aquí. I en el següent podcast, Ruizba t’explica de forma breu en què consistirà la formació del proper dijous 15 de juliol; serà molt visual i pràctica:

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇