In: Comunicació, General

Mollet és el primer ajuntament de Catalunya que signa un conveni amb Fundació .cat per impulsar la capacitació digital. L’espai MolletHub serà el centre de referència per a les formacions i els assessoraments. L’acord inclou formacions però també accés a dominis .cat per a pàgines web de nous negocis i d’empreses. 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació .cat han signat un conveni de col·laboració per a desenvolupar accions específiques de capacitació digital entre la ciutadania i el teixit emprenedor i empresarial de Mollet del Vallès. És el primer que signa l’entitat amb un ajuntament de Catalunya amb aquest objectiu.

Degut al context actual, és necessari conèixer les eines digitals al nostre abast tant per cercar feina com per iniciar el propi negoci, o per avançar en la transformació digital de les empreses. Per aconseguir-ho, els programes que desenvoluparan conjuntament seran:

Jo .cat: acció per fomentar la capacitació digital en identitat digital de la ciutadania i reflectir els coneixements en un web amb domini .cat (https://jo.cat/) Aquesta acció s’adreça a persones que hagin obtingut un certificat ACTIC.

Elteunegoci .cat: acció per fomentar la capacitació digital del comerç local i facilitar la presència a la xarxa amb un domini .cat entre els petits negocis (https://elteunegoci.cat/) Aquest programa s’adreça a petits negocis d’arreu del territori que no tenen presència digital i en català. A través de sessions formatives aprendran a crear i editar el seu web amb un constructor WordPress i a configurar el correu electrònic del propi negoci.

Emprenedors: fomentar la capacitació digital dels emprenedors i facilitar la presència de projectes nous a la xarxa amb un domini .cat (https://domini.cat/que-toferim/emprenedors/) la Fundació ofereix dominis i allotjaments per les webs o e-commerce a preu d’emprenedor durant, els 3 primers anys del projecte.

Per a més informació sobre els programes de capacitació digital, contacteu amb l’equip del MolletHub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès: WhatsApp 679333158; telèfon 935705160; a/e: info@mollethub.cat

La missió de Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial. http://www.mollethub.cat.

La Fundació .cat realitza, entre d’altres, una funció d’impulsar programes de capacitació, acompanyament i economia digital, tot facilitant solucions i serveis digitals de valor en la intersecció de les tecnologies digitals i la innovació, en el marc del foment i de la promoció de la llengua i cultura catalanes a Internet. Els programes de la Fundació .cat inclouen formacions específiques per a cada un dels públics objectius (persones, negocis, emprenedors) tant en el desenvolupament de la pròpia especialització, com en el suport en el procés de creació del seu web, la creació d’un compte de correu o el registre del domini .cat que els interessi.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇