In: Comunicació, General

La línia Covid de microcrèdits acordada entre l’Ajuntament de Mollet i Microbank s’ha prorrogat fins al 31 de desembre de 2021. S’adreça a persones emprenedores i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes de la crisi de la Covid-19. 

El coordinador de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i vicepresident dels Serveis Municipals d’Ocupació (EMFO), Raúl Broto, la gerent dels Serveis Municipals d’ocupació, Nadal Sau, i la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina,  el president de MicroBank, Juan Carlos Gallego, van subscriure el passat mes de març passat la pròrroga al conveni de col·laboració signat el passat mes d’octubre per facilitar la liquiditat a persones emprenedores i microempreses afectades per la crisi provocada per la Covi-19. El conveni subscrit el 2020 incloïa també dues línies més de finançament: projectes empresarials amb caràcter innovador mitjançant microcrèdits i de foment l’autoocupació i l’activitat emprenedora.

En el context de la crisis sanitària, MicroBank va posar a disposició una línia de finançament destinada a persones autònomes i microempreses amb la finalitat d’atendre necessitats derivades de la Covid-19. Aquesta línia compta amb el suport del Fons Europeu d’Inversions. Aquesta s’ha prorrogat fins a 31 de desembre de 2021.

Cal destacar que el conveni signat l’any passat, inclou com a novetat a nivell comarcal, els Microcrèdits d’Innovació adreçats a microempreses que tinguin un projecte empresarial de caràcter innovador.

El conveni, juntament amb els projectes innovadors, també té com a objectiu potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat.

La missió de MolletHub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial.

MicroBank, el banc social participat íntegrament per CaixaBank, completa el compromís de l’entitat amb una manera de fer banca socialment responsable i de generar amb la  seva activitat un impacte positiu en la societat. MicroBank té com a missió contribuir al progrés i al benestar de la societat facilitant finançament a aquells col·lectius i projectes on es generi un impacte social.

Les persones emprenedores i les empreses interessades en obtenir finançament pel seu negoci poden adreçar-se a l’espai MolletHub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès: WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇