In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’empresa Amazon col·laboren en la selecció de perfils professionals pel centre logístic ubicat a Mollet del Vallès. En aquests moments estan seleccionant perfils de Sortation Associate (Operador Logístic)

Totes les persones interessades en participar en el procés de selecció s’han d’inscriure a través d’aquest enllaç facilitat per l’empresa Amazon; també s’ha publicat l’oferta en el portal d’ofertes de feina d’EMFO. Per a qualsevol dubte, poden contactar amb els serveis municipals d’ocupació de Mollet (EMFO) al 935705160 o info@emfo.cat 

El passat mes de juliol, l’alcade de Mollet, Josep Monràs, va visitar les obres del nou centre logístic ubicat al polígon industrial de Can Magarola. El nou centre logístic de Mollet suposarà la creació de 130 llocs de treball fixes, a més de 170 oportunitats de treball per a 6 empreses de repartiment de la ciutat i es preveu que estigui operatiu al voltant de l’octubre. Consulteu la notícia completa aquí.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇