In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet té previst contractar 5 joves a través de la convocatòria de contractes en pràctiques per a joves titulats que busquen una primera experiència professional. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. El seu objectiu és la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La iniciativa europea d’ocupació, la Garantia Juvenil, t’ofereix oportunitats en:

.FORMACIÓ per a desenvolupar competències professionals.
.INSERCIÓ en el mercat laboral pràctiques o contractes laborals
.EMPRENEDORIA i autoocupació
.ORIENTACIÓ laboral.

Si tens més de 16 anys i menys de 30, t’hi pots apuntar. I si tens dubtes sobre si compleixes els requisits per apuntar-t’hi o sobre com t’hi pots inscriure, contacta’ns al 935705160, al Whatsapp 679333158 o a l’email info@emfo.cat

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇