In: Comunicació, General

Avui 1 d’octubre iniciem nova edició del programa 30 Plus, adreçat a la contractació de persones de més de 30 i que ofereix ajuts a la contractació de treballadors a les empreses i formació a mida dels candidats.

En aquesta edició es prioritzaran la contractació de persones a l’atur de llarga durada i persones en situació d’atur majors de 45 anys.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per l’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

Tota la informació sobre els col·lectius prioritaris aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇