In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, ofereix un curs gratuït a totes aquelles persones interessades a utilitzar i treure el màxim rendiment a Linkedin, la xarxa social per a professionals més gran del món. El curs anirà a càrrec de Cèlia Hil, una de les majors expertes en aquesta xarxa. Aquest curs forma part de les més de 70 accions formatives adreçades a diferents col·lectius que aquest darrer trimestre de l’any ofereix MolletHub. 

El curs d’introducció al Linkedin és gratuït i s’impartirà en línia els dijous 21 i 28 d’octubre de les 18 a les 21 h.

Cal fer inscripcions prèvia al curs: https://joventut.molletvalles.cat/

El regidor de joventut, Juan Torrecilla ha declarat “”Seguim intentant oferir als joves de la nostra ciutat els millors recursos oci-formatius per al seu futur personal i professional, sempre de la ma d’un fantàstic equip i professionals. Esperem que els hi agradi!”

Objectiu del curs

 Es tracta de donar totes les eines per aprendre per a què serveix Linkedin, les seves solucions principals, com crear i configurar un perfil i com treure-li el màxim rendiment a la plataforma amb el propòsit de construir una xarxa de contactes professionals eficaç.

Linkedin és la xarxa social per a professionals més gran del món. Actualment compta amb més de 645 milions d’usuaris en més de 200 països. A Espanya hi ha més de 12 milions d’usuaris.

 

Cèlia Hil

Considerada una de les màximes expertes en aquesta xarxa, és consultora i conferenciant, llicenciada en psicologia clínica, postgrau d’experta en inserció laboral i postgrau en recursos humans 2.0 i xarxes socials.

És membre fundadora de Talent Cool Sènior- Age Management – Talent Sènior  i habitualment imparteix conferències i classes en escoles, instituts i associacions empresarials i ajuntaments.

Les activitats dels seminaris d’innovació que ofereix MolletHub són cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació. En concret, respon a la Operació 5: MolletHUB de la iniciativa PECT: HUB-B30: Més enllà de la Circularitat. Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial a Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇