In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on hem parlat de les competències transversals, habilitats molt importants tant per aconseguir feina com per mantenir-la. Una d’elles és la Comunicació interpersonal que implica posar en marxa habilitats per relacionar-se amb els altres de forma afectiva. En el curs s’han adquirit diferents eines com:

  • Saber expressar allò que sentim
  • Saber demanar allò que volem
  • Saber escoltar i acceptar la diferència
  • Respectar les opinions i drets dels altres
  • Aconseguir resultats.

La Sigrid i en Jose Luis, dos dels alumnes que han estat participant en aquest curs, ens han acompanyat per explicar la seva experiència. I també ens han presentat algunes de les músiques que els han donat energia durant el curs per seguir-lo amb atenció.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇