In: Comunicació, General

El passat mes de novembre, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 71 persones, el que comporta que l’atur baixi a la ciutat per vuitè mes consecutiu. En aquests moments, el nombre de persones desocupades és de 2.893 i la taxa d’atur se situa en el 11,22 %.

Segons les darreres dades relatives al mes de novembre, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 71, el que comporta un –2,40% respecte al mes anterior.

En referència a la variació interanual, de novembre de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 742 persones, el que representa un descens del 20,41%.

Si estàs buscant feina, vine a EMFO al c. Riera, 7 1ª planta o truca’ns al 935705160.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇