In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre la convocatòria per accedir a les subvencions per activitats industrials o comercials. Les sol·licituds s’han de presentar a través de seueletronica.molletvalles.cat o al mateix ajuntament. El termini acaba el pròxim 18 de desembre.

Les subvencions preveuen bonificacions en l’impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per a emprenedors que realitzin treballs en un local buit per iniciar un negoci. Aquestes bonificacions també inclouen les obres de modernització i millora d’un petit comerç o la construcció d’un nou local per a traslladar-hi una activitat.

L’Ajuntament també preveu bonificacions si per portar a terme aquestes obres es contracten aturats o persones inscrites a EMFO.

De la mateixa manera, els i les propietàries que ofereixin locals buits a persones emprenedores podran optar a bonificacions en l’impost de Béns Immobles (IBI).

El consistori també preveu bonificacions en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) a empreses que s’instal·lin per primer cop a Mollet del Vallès.

La coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, assenyala que l’objectiu és “el foment de l’emprenedoria, la implantació de l’activitat econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat, ja sigui en el sector dels serveis, la indústria o el comerç”.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇