In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlem del servei de formació d’EMFO. Formar-se ens ajuda a millorar professionalment, a adquirir nous coneixements, o fins i tot, la formació serveix per a reenfocar i reinventar el nostre futur laboral.

Ens expliquen la seva experiència en Pol i en Xavi, tots dos usuaris dels serveis d’EMFO. En Pol, després de finalitzar el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars de conservació i millora de Forest, està estudiant el CFGS d’àmbit forestal. I en Xavi, ha finalitzat el curs d’Activitats administratives relació client i mentre stava realitzant les pràctiques del curs va trobar feina.

Escolta el programa sencer aquí. I si estàs interessat en formar-te, consulta aquí els cursos que tenim previst realitzar durant el 2022.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇