In: Comunicació, General

Autònoms, microempreses i empreses de fins a 50 treballadors es poden beneficiar de noves ajudes a través del Kit Digital, iniciativa del Ministeri d’Economia i Transformació Digital. Aquest posa a l’abast de les empreses la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials entre d’altres recursos.

L’equip del MolletHub t’ofereix suport i assessorament gratuït per tal que puguis conèixer els nous ajuts i sol·licitar-los. També t’informarà de forma personalitzada sobre altres recursos d’interès pel teu negoci. Vine al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet o contacta: 935705160, info@mollethub.cat o Whatsapp 679333158.

La mida de l’empresa sol·licitant (de 0 a 50 treballadors), determinarà l’import assignat en forma de bono (fins a un màxim de 12.000€), que servirà per finançar els serveis escollits. En la pròpia plataforma del Ministeri, el beneficiari subvencionat amb aquesta ajuda podrà escollir servei de digitalització i proveïdor per realitzar els serveis i gastar el bono rebut.

Els serveis de digitalització oferts pel Ministeri son a més molt variats: creació de pàgina web, d’ecommerce, gestió de xarxes socials, gestió de clients i analítica empresarial, serveis i eines d’oficina virtual, gestió de processos i facturació electrònica, comunicacions segures i implementació de solucions en Ciberseguretat.

La convocatòria obrirà properament i tothom que estigui interessat pot fer la preinscripció al portal d’Acelera Pyme.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇